woensdag 21 februari 2024

Handje helpen

Ben je enthousiast geworden en wil je Kans voor Gambia helpen? Dat kan! Alle hulp is welkom!

Er zijn verschillende manieren waarop je ons kunt helpen;
“Adopteer een schoolbankje”: Door 5 euro per maand te doneren en over te maken op NL90 RABO 0306 225980 adopteer je een schoolbankje. Hierover zie je regelmatig updates en foto's van de projecten op deze website, op Facebook en op instagram.

Kinderen mogen ook samen met hun ouders een actie bedenken. Denk hierbij aan het ophalen van statiegeldflessen in de buurt om deze vervolgens in te leveren bij een supermarkt. Vraag opa’s en oma’s of andere bekenden of je een klusje voor hen kunt doen in ruil voor een kleine bijdrage voor Kans voor Gambia. Of vraag mensen of ze een donatie willen doen voor Kans voor Gambia. Deze zelfbedachte acties is zoiets als Kinderen voor Kinderen! Bespreek ze met ons en wij plaatsen een stukje bij onze acties op de site.

Maar natuurlijk zijn we niet alleen geholpen door het geven van geld. Je kunt ons ook helpen door een volle bananendoos door ons te laten versturen voor 8,50 euro. Ongeacht wat erin zit en wat het gewicht is. Hierbij denken we aan baby-, kinder-, tiener- en herenkleding, schoenen en sokken, sportkleding, voetballen en voetbalschoenen, speelgoed (geen knuffels) en spellen. Voor het ziekenhuis; verbandmaterialen, ibuprofen, paracetamol, paracetamol zetpillen voor baby’s, pleisters, betadine, kraamspullen etc. Wilt u op deze manier iets doneren neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Kans voor Gambia

Merelplein 14
5961 VN Horst