maandag 15 april 2024

HIERBIJ DOEN WIJ EEN DRINGENDE NOODOPROEP!!

Beste familie, vrienden, bekenden en facebookers

HIERBIJ DOEN WIJ EEN DRINGENDE NOODOPROEP!!

Door fankanta2corona zijn er op de Fankantaschool in Farato te Gambia grote problemen ontstaan. De bevolking heeft al de pech dat de medische wereld niet optimaal ontwikkeld is (niet voldoende en goede medicatie beschikbaar en veel te weinig coronavaccins). Maar daarnaast ook nog eens vanwege corona geen toerisme waar het land voor een groot gedeelte afhankelijk van is. Dat wil voor HEEL VEEL mensen zeggen: GEEN WERK IS GEEN GELD!!

Hierdoor kan het grootste gedeelte van de ouders het schoolgeld van hun kind(eren) niet meer betalen. Daarom vragen we u om hulp. Wilt u (evt. de komende 4 jaar) een kindje sponseren voor 35 euro per jaar? Dit is het schoolgeld, 2 uniformen en alle verdere materialen die nodig zijn.

U krijgt dan de naam en foto van uw kindje (en zijn of haar gezin) en minimaal 2x per jaar alle resultaten per mail toegestuurd.

Doet u mee? FANTASTISCH … Stuur dan even een mailtje naar .
Vermeld dan even duidelijk uw naam, E-mailadres en hoeveel kindjes u wilt helpen naar een BETERE TOEKOMST.

fankanta1We willen ook alles mondeling toelichten; geef dan uw telefoonnummer door aan bovenstaand E-mailadres, dan bellen we u terug.

Ons rekeningnummer: NL90 RABO 0306 2259 80

Het nieuwe schooljaar begint in september, dus als u wilt sponsoren zou het fijn zijn als u uw bijdrage voor eind augustus zou willen overmaken

Namens Kans voor Gambia alvast bedankt voor het lezen van dit bericht